Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Vad är anledningen till att vi ger upp så lätt efter att ha påbörjat vårt uppdrag? Vare sig det gäller regelbundna besök till gymmet, hängivenhet till vår kostplan eller viljan att jobba kvar på sitt jobb. Vi lider alla av motivationsbrist. Även du som anser dig vara motiverad har dina brister som presenterar sig då din komfortzon passeras. I dagsläget pratas det om helhetshälsa eller holistisk hälsa och med det menas att man tittar på problemet från fler vinklar. Din mentala inställning är där allt börjar innan det går vidare till handling.

Mental inställning

Gör ditt bästa efter dagsform och tro på sanningen som talar om för dig att du klarar mer än vad som upplevs möjligt, den tron är sann. Ta ett steg, flera steg, regelbundna steg mot förbättring och stå på dig.

Komfortzon

Om du undviker situationer som får dig att känna obehag och stress tränar du dig själv till att vara svag. Styrka är modet är vara bekväm med det obekväma. Så blir du stark in och ut.

Disciplin

Du har ett visst mål och med det medföljer ett ansvar. Vi behöver inte referera till ett hälsorelaterat mål för att förstå att vi bär ansvar; Gentemot samhället, betalning av skatt, jobb och skötseln av sin bostad. En kluven person, likt sjukdomen schizofreni tror att den kan vara hängiven till en viss disciplin, t.ex. kärleken men sedan fullständigt strunta i sin hälsan och fortfarande vara sammanhållen som människa… Du behöver alltså använda samma disciplin du har gentemot ditt jobb och alla andra saker som faktiskt fungerar i ditt liv och skapa en bättre helhet.

Helhetshälsa

Om ditt hjärta fungerar dåligt förstår du att det kommer att påverka precis allt annat; Allt ifrån hur du upplever stämningen i din kropp, din fysiska prestation och möjligheterna ditt liv kommer att ha. Genom att se på helheten och vara öppen för att arbeta på olika plan mot bättre hälsa kan vi uppnå ett bredare, mera övergripande välbefinnande. Punkterna ovan är ett måste för att planen skall funka.

Medvetet handikappad

Det värsta är att vara medveten om vad du behöver göra men fortfarande inte göra det. Det skapar en ångest likt en parasit som äter dig inifrån och ut. En medveten person med erfarenhet att praktisera helhetshälsa vet och kommer att tala om för dig att smärtan att hålla sig till ett rättssnöre/disciplin är betydligt mer belönande än att ge upp för mindre tillfredsställelser på vägen. Allt annat är skitsnack och är en illusion. Titta på den första punkten med mental inställning, vi klarar mer än vad som upplevs möjligt!

Här kommer lite bilder från min instagram story på olika måltidsexempel som gör dig stark, hälsosam och främjar din fettförbränning:

Turkisk lågfetts-yoghurt, chiafrön, blåbär och kanel.

Tonfisksallad med 1 msk olivolja samt 2 stekta ägg.

Lågfetts-färs med svamp, ris och grönsallad med 2tsk olivolja samt äppelcidervinäger.

Skivad entrecote, ris, samt broccoli. Jag har alltid äppelcidervinäger på min sallad.

lätt

Innan träning: Vassleprotein (1dl), Super greens (1msk), Maltodextrin (1dl), omega3 (1tab), kreatin (1tsk).

Fler länkar:

Är jag redo för en livsstilsförändring
Min filosofi
Personlig Träning
Kostrådgivning