Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

PT Online

PT Online är ett verktyg för den som inte kan träffa mig, befinner sig på landet eller utomlands. Behöver du ett fullständigt träningsprogram med träning och kostrådgivning för att komma igång men inte kan komma till mig så är detta ett jättebra sätt. Jag skapar ett program anpassat för dig och filmar och fotar de rörelser du behöver så att du kan träna ditt program när du vill. Med min vägledning och hjälp kommer du få stöd och råd på vägen att uppnå en bättre hälsa och starkare kropp. Jag följer upp dina framsteg och dokumenterar dina tyngder och repetitioner som vanligt. Du bestämmer när vi ska höras. Träning på dina villkor helt enkelt!

Hemmaträning över Skype

Detta förutsätter att du har utrymme att träna hemma samt hjälp av lite verktyg som hantlar, gummiband och pilatesboll. Självklart går det även att träna med kroppsvikten men med fler verktyg blir träningen mer effektiv.

Bredvid dig i digital form

Precis som ett vanligt träningspass med mig på gymmet står jag bredvid dig i digital form och peppar och instruerar. Träningspassen pågår under en timme och jag debiterar 650kr per tillfälle.