Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Personlig träning

Så här fungerar det

Personlig Träning, där jag visar och coachar individuellt är något jag brinner för. Jag har jobbat med många olika människor med olika förutsättningar och blir så glad när vi tillsammans lyckas nå resultat. Första gången träffas vi och gör en behovsanalys, vi ser över din träningsbakgrund, ev. skador, sjukdomar, syfte och målsättning med din träning. Jag håller sen en dokumentation på dina framsteg där jag antecknar belastning och repetitioner, sträcka och tid. Jag hjälper dig med ett individuellt anpassat träningsprogram. Jag är med och instruerar under hela passet i ca: 60 min. Jag vill dock poängtera att kosten betyder mycket för att nå framsteg i träning, läs även min rubrik under kostrådgivning.

Träning på dina villkor

Ställer du höga krav på din träning och dina resultat, vill du slipa på din teknik, gå upp eller ner i vikt, har du ett pressat tidsschema eller har du svårt att komma igång? Det är här jag kommer in som Personlig Tränare och hjälper dig så att du når dina mål du satt upp. Tillsammans jobbar vi tekniskt noga och anpassat efter dina villkor. Jag tränar även äldre med andra förutsättningar där man kan ha en opererad rygg eller allmän stelhet och obalans i kroppen, medelålders i god fysisk form men har sämre återhämtning eller svårt att bygga muskler och unga som vill få snabba resultat.

Snabbt med PT

Så gott som alla som tränar med Personlig Tränare märker snabbt att man blir starkare, går ner i vikt eller får bättre kondition än när man tränar på egen hand. Speciellt tekniken är viktig så att du inte skadar dig när du tränar. Jag är skolad från Safe education och har arbetat på SATS med olika typer av motionärer där behov och mål skiljts sig åt. Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna med mig. Är det första gången bör du boka tre tillfällen så att du förstår principen. De flesta tränar 2 gånger i veckan med PT och tränar utöver det även på egen hand.

Här är mina priser och jag håller till på Delta Gym vid Odenplan-Stockholm:

PRIS FÖR PERSONLIG TRÄNING: 650 per timme

Tränat många år utan direkt något resultat- med PT blir det snabbare resultat!
Y.P

Philip har koll på tekniken, så jag skadar mig aldrig.
Daniel

Aldrig gillat att träna men när man vet att Philip väntar så går man dit, efteråt känns det toppen.
Sara