Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Så här fungerar det

Personlig Träning, där jag instruerar och coachar individuellt är något jag brinner för. Jag är skolad från Safe-Education och har jobbat aktivt som PT sedan 2012. Tidigare har jag arbetat på SATS och sedan 2017 håller jag till på Delta Gym vid Odenplan. Jag har jobbat med många olika människor med olika förutsättningar och blir så glad när vi tillsammans lyckas nå resultat. Första gången träffas vi och gör en behovsanalys. Vi ser över din träningsbakgrund, ev. skador, sjukdomar, syfte och målsättning med din träning. Sedan håller jag en dokumentation på dina framsteg där jag antecknar belastning, repetitioner, sträcka och tid. Du får ett individuellt anpassat träningsprogram och jag är med och instruerar dig under hela passet i ca: 60 min. Dock vill jag poängtera kostens betydelse för att nå framsteg i din träning så läs även gärna sektionen kostrådgivning.

Träning på dina villkor

Ställer du höga krav på din träning och dina resultat, vill du slipa på din teknik, gå upp eller ner i vikt, har du ett pressat tidsschema eller har du svårt att komma igång? Det är här jag kommer in som Personlig Tränare och hjälper dig så att du når dina mål du satt upp. Tillsammans jobbar vi tekniskt noga och anpassat efter dina villkor. Jag tränar även äldre med andra förutsättningar där man kan ha en opererad rygg eller allmän stelhet och obalans i kroppen, medelålders i god fysisk form men med sämre återhämtning eller svårt att bygga muskler och unga som vill få snabba resultat.

Nybörjare

Som nybörjare vill du investera 3 pass i veckan på gymmet och träna hela kroppen vid varje tillfälle. Övningarna utgörs av stora basövningar och minimalt med tid spenderas på detaljer. Kvalité före kvantitet. Målet är att få upp grundstryka i ett fåtal övergripande övningar som stärker kroppens helhet och förbereda den inför mer avancerad träning. Denna träningsperiod varar ofta mellan 2-6 månader.

Gymvan

Har du redan vana av att gå på gym och byggt en viss grundstyrka rekommenderar jag dig ett mer uppdelat program då du tränar överkroppen och benen vart annat pass. Detta möjliggör större utrymme för volym då du vid det här laget troligtvis fått en uppfattning om dina styrkor och svagheter och behöver spendera extra tid på dessa. Detta program kräver att du tränar 4 pass på gymmet i veckan för att vara tillräckligt effektivt.

Avancerad

Detta steg är för den som verkligen vill ta träningen till nya höjder och göra den till en stor del av sin livsstil. Här tränar du 5-6 pass på gymmet i veckan och tränar generellt enbart två muskelgrupper åt gången. Detta program är inte effektivt förens du är på rätt nivå för att dra nytta av denna stora mängd volym. Ett vanligt misstag är att nybörjare finner dessa program på nätet från elitatleter och startar i en alldeles för avancerad ände. Detta gör bara att resultaten kommer långsammare och leder även ofta till överträning och skador. Men för rätt person kommer detta göra underverk med resultaten.

Gymträning i kombination med andra träningsformer

Flera av mina klienter tränar redan andra former av idrotter och vill använda styrketräning som ett sätt att bättra sin prestation eller kanske komplettera de muskler som inte tränas lika mycket. Beroende på hur mycket du tränar kommer gymmet utgöra 2-3 pass av din träningsvecka och fokus kommer ligga på helkropp alternativt tvåsplit (överkropp/underkropp). Oavsett vad för träningsform du föredrar bör du spendera tid på gymmet för att stärka kroppen grundligt.

Snabbt med PT

Så gott som alla som tränar med Personlig Tränare märker snabbt att man blir starkare, går ner i vikt eller får bättre kondition än när man tränar på egen hand. Speciellt tekniken är viktig så att du inte skadar dig när du tränar. Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna med mig. Är det första gången bör du boka tre tillfällen så att du förstår principen. De flesta tränar 2 gånger i veckan med PT och tränar utöver det även på egen hand.

Jag håller till på Delta Gym vid Odenplan-Stockholm

Personlig Träning: 650kr per timme

Kontakta mig

 

Tränat många år utan direkt något resultat- med PT blir det snabbare resultat!
Y.P

Philip har koll på tekniken, så jag skadar mig aldrig.
Daniel

Aldrig gillat att träna men när man vet att Philip väntar så går man dit, efteråt känns det toppen.
Sara