Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Mental Hälsa

Jag hjälper dig att strukturera upp ett program för din hälsa och förser dig med riktlinjer och motivation.

Mina tjänster

Personlig träning

Den fysiska träningen utgör en stor del av ens hälsoplan och därmed din livsstil. Vi behöver röra på oss varje dag och utöver det även träna lite hårdare 3-4 gånger i veckan. Träningen är till för att stärka dina muskler så att du fysiskt orkar mer och även undviker att skada dig. Samtidigt blir vi alla äldre och den ork du en gång hade minskar allt mer. Därför är styrketräning jätteviktigt för att garantera en välfungerande kropp med åldern.

Kognitiv Beteendeterapi

Balansgången mellan lagom och för mycket kan vara svår att finna i våran stressfyllda vardag och ofta är vårt batteri redan för urladdat för att orka ta tag i oss själva. Trots det vill jag uppmana dig att inte ge upp och försöka börja någonstans. Du måste prioritera din hälsa om du vill leva ett harmoniskt liv och har du skapat en livsstil som inte har utrymme för det behöver du planera om.

Kostrådgivning

Kostrådgivning är något vi alla behöver för att optimera vår hälsa såväl som vårt fysiska och psykiska välmående. Kostrådgivning sker online och vi träffas över videosamtal. Jag lyssnar på vad du har för behov och gör en behovsanalys och utefter din profil utarbetar jag en individuell kostplan. Vid varje tillfälle följer vi upp och dokumenterar din utveckling. Jag är utbildad kostrådgivare från ”Svenska Näringsakademin”.

Min filosofi

Förutom styrka och muskler kan vi se att träningen är extremt viktigt för vårt psykiska välbefinnande. Under och efter ett träningspass utsöndrar din kropp mängder av endorfiner som skänker dig känslor utav välbefinnande, lugn och harmoni. Detta gör i sin tur att vi får ett bättre humör, sömnkvalitet och koncentrationsförmåga. Man kan till och med sträcka sig så långt att säga att vi blir smartare av att träna.

Stark, Glad och Frisk.

Vem är jag?

Jag heter Philip Persson och har jobbat som personlig tränare sedan 2014 med starten av min karriär på Sats innan jag år 2017 grundade mitt företag ”PT by Philip”. Jag ser mig själv som en allsidig tränare som kan hjälpa de allra flesta och har även erfarenhet inom rehab och skadeförebyggande träning.

Hur hjälper jag dig?

1.

Börja med att kontakta mig.

Här kan du även beskriva vad du behöver hjälp med.

 

2.

Dina mål

Vi diskuterar fram dina mål och vilken typ av träning som just du behöver.

3.

Vi börjar din träning.

I detta steg sätter vi kroppen på prov och ser vart dina styrkor samt svagheter sitter.

4.

Programmet för dig. 

Efter att ha lärt känna kroppen och jobbat fram en grund kan vi  här personlighetsanpassa programmet för just dina behov.

 

Bloggen

Hur ska jag äta för att må bra både psykiskt och fysiskt?

Bör jag räkna kalorier och makronutrienter, väga min mat och endast gå utanför dom ramarna någon gång i veckan då jag tillåter mig att äta det jag tycker om? Tro mig jag förstår din frustration. I många år har jag vägt all min mat och räknat kalorier. Alla andra runt...

Strunta i alla andra! Kom i form

Sommaren är på väg och för många innebär det en stor stress över att inte känna sig bekväm med sin form i tid. I dagens inlägg kommer jag att prata om viktnedgång och hälsa ur ett psykologiskt perspektiv och vad som hindrar oss från att uppnå resultat. "Jag bryr mig...

Rätt typ av träningsprogram

Är det dags att komma igång med träningen? Mitt namn är Philip Persson och jag har aktivt jobbat som PT sedan 2012 och hjälpt nybörjare såväl som träningsvana att forma effektiva träningsprogram utifrån livsstil och mål. Det finns en del saker du behöver fundera på...

Här finns jag

Delta Gym

Hälsingegatan 5, Stockholm

Online Coaching

Jag hjälper dig även online.

Mina tider

Måndag- Fredag: 10-18