Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Välkommen till PT by Philip!

Min filosofi är enkel

Stark, Glad & Hälsosam

Välkommen till min värld! Mitt intresse för människokroppen är stort och växer för varje dag jag jobbar med mig själv och mina klienter. I ett helhetssynsätt undersöker jag kroppen och psyket på många olika plan. Inom mitt arbetsområde jobbar jag med människokroppen då jag som personlig tränare stärker upp ytlig skelettmuskulatur och hållning men även behöver ha en förståelse för kroppens inre organ, nervkopplingar, hormonsystem, immunsystem och kostens relation till detta. Det jag gör förklarar jag enligt en vetenskaplig modell som jag kopplar samman till fysiologi, psykologi och livsstil. Det främjar min trovärdighet eftersom det jag säger går att bevisa.

Om klienten bättre förstår varför den mår som den gör och hur detta står i relation till dennes kropp och omgivning kan vi snabbt stärka dennes synsätt på hälsa. Min förståelse för människokroppen och dess förhållande till sin tillvaro ger mig en bred arsenal av verktyg till din fördel för att hjälpa dig mot ditt mål. Utan hälsa sedd utifrån en större helhet är vi hjälplösa i vad vi än försöker åstadkomma. Jag berättar min tolkning av vad som är sant och stärker detta med vetenskap och praktiska undersökningar gjort på mig själv och mina klienter. Jag är utbildad personlig tränare från ”Safe-Education” och kostrådgivare från ”Svenska näringsakademin”. Jag har jobbat aktiv som PT sedan 2012 och håller nu till på Delta Gym i centrala Stockholm!

Jag lever som jag lär och anser att ett träningspass kan se ut på många olika sätt men hur du tränar är inte det viktigaste till en början utan att du tränar, äter hälsosamt och funderar kring endorfiner och det välbehag du upplever. Det kan vara svårt att komma igång och målet kan kännas långt bort men jag hjälper dig att bryta negativa mönster.

Övervikt, stress, sömnproblem och depression är olika saker som gör oss sårbara och i behov av stöd och knuff i rätt riktning. Träning och kost är ett effektivt sätt att bryta denna onda cirkel och med rätt ”mind-set” blir det garanti på framgång. Med verktygen jag delar på min blogg, samt sociala medier kommer du långt. Att bli av med övervikten, kunna gå en snabb promenad eller jogga med lätta fötter, få mer energi, få bort en stressmage mm, är viktigt för vår självbild och självkänsla. När du investerar i dig själv med mig som personlig tränare lär jag dig de nödvändigaste verktygen du behöver för att kunna bygga på din egen hälsosamma livsstil. Du kommer känna dig mindre stressad, kunna fokusera bättre, sova bättre, få mer energi och känna mer glädje och ork om du följer mina råd.

Jag hjälper dig med min breda erfarenhet att individanpassa träning, kost och livsstilsvanor för en bättra hälsa och välmående. Ingenting är för svårt för den som har en bra plan. Att lyckas med sin kropp och hälsa på det yttre planet är ett precis lika stort projekt som att uppnå medvetenhet inom sitt inre. Skilj aldrig dessa två åt. Ge dig själv tid att anpassa dig, du måste bygga DIN grund. Precis som i kampsport där vi först lär oss katan innan vi börjar slåss.

Jag bloggar regelbundet om vikten av helhets-hälsa för en bättre balans mellan in-och utsida, arbete & vardag. Här kan du läsa om allt som har med min filosofi att göra och få inspiration och verktyg för att komma igång. Din resa KAN börja här. Valet är ditt! Allas gemensamma mål på ”PTbyPhilip” är att bli starkare, gladare och hälsosammare.