Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Vill du börja träna och leva en hälsosam livsstil? Det är början på ett nytt år och möjligheten till en ny start! Läser du min blogg har du med stor sannolikhet förväntningar på dina hälsorelaterade resultat och mentalt välmående! Jag vill hjälpa dig att hålla dig själv på spåret och få dig att glömma alla andra alternativ som hindrar dig ifrån att lyckas! Läs mina tips till dig i dagens inlägg:

JAG VILL UPPNÅ EN FÖRÄNDRING!

När du gör en förändring kommer det kännas som att du är på väg mot okänd mark och en viss tvivel och fruktan kommer onekligen att uppstå. Du måste komma ihåg varför du började och våga sätta dina negativa känslor åt sidan som ofta är förankrade med dina rädslor. Det är inte värt att ge upp för att sedan börja om. Du vet redan att du vill det här, för du har försökt många gånger tidigare! Frågan är om du tänker vara envis och uthållig nog för att genomföra det den här gången? Det du saknar är en välstrukturerad plan och någon du kan lita på som stöttar dig på vägen!

HUR DU LYCKAS MED DITT MÅL

Mental styrka behövs för att nå ditt mål eftersom det är din drivkraft och ork. Du blir stark med träning men utan mental styrka blir träningspassen inte utförda. Därför är saker jobbigare i början och jag vet av erfarenhet att alla drabbas positivt av professionellt stöd under denna fas. Du ska nu forma nya vanor och förändra gamla ingrodda beteenden. Jag vill hjälpa dig med en plan och ge dig vägledning till att hitta din innersta drivkraft som vill få all träning, kost, sömn och allt vad det innebär gjort! Var inte rädd, vi måste alla börja någonstans! Lita på mig och låt mig överanalysera, annars kommer du bränna ut dig själv för tidigt!

DISCIPLIN – SJÄLVRESPEKT – SJÄLVKÄNSLA – SJÄLVFÖRTROENDE

Disciplin är något vi alla vill ha eftersom det skänker självrespekt och god självkänsla till vår personlighet som i sin tur ökar vårt självförtroende. Möjligheten att vi möter våra rädslor och jagar de saker som kan bära frukt för framtida lycka ökar då exponentiellt. Precis som med allt annat måste vi kämpa. Onödigt kämpigt blir det om du gör motstånd mot det som ändå måste göras. det du vet är viktigt! Du intalar dig själv fel ord och tankar och ger upp när du blir för negativt laddad. Flyt istället med, ta en kort paus men återgå sedan till det huvudsakliga arbetet. Du kommer må så mycket bättre av detta förhållande och även minska på dina stresshormoner!

Kom snabbt och enkelt igång med din träning! (Exempel på träningsprogram i mitt föregående inlägg)

Träningen ska aldrig göra dig mer stressad än vad du redan är, tvärt om! Som nybörjare behöver du träna upp grunderna och jobba oftare/endast med basövningar. Med tre styrkepass per vecka gör du grovjobbet i din träning och tillsammans med lite vardagsmotion kan du uppnå mirakel i ditt utseende och välmående.

Rådfråga mig om din träning och berätta vad du har för mål så talar jag om precis vad du behöver göra för att uppnå det!
– Kontakta mig via mail här!
– Eller direkt till mig telefon på 076853607.

Tveka inte, jag är jättesnäll! Träning med mig utförs på Delta Gym vid Odenplan där vi tillsammans ser till att allt blir rätt och går mycket snabbare! Hälsa är den bästa lyckan som finns och har du läst så här långt är du redan på god väg att finna den!

GOTT NYTT ÅR!

Tills vidare, 
Stark, Glad & Hälsosam,
Hälsningar, 
PT By Philip