Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Det är ett nytt år och dags för ett nytt kostupplägg! Jag delar mina bästa och snabbaste råd för att äta rätt men väldigt lätt och se till att du får ut det mesta av din kosthållning och såklart träningsresultaten! Att komma i form har aldrig varit enklare! Läs mera:

GÖR DET ENKELT FÖR DIG SJÄLV

Om du söker efter ett snabbt och enkelt sätt att gå ned i vikt och trimma fettet på din kropp ska du komplicera det så lite som möjligt. Hitta några basvaror som passar dig som du vet du kan tillaga på olika sätt och få i dig större mängder. Det ska vara riktig mat och gå snabbt att förbereda! 6 dagar i veckan äter du enligt planen och 1 dag får du göra som du vill. För den som tycker om att laga gourmetmat har du chansen här! Eller så gör du som mig och passar på att spendera lite tid med mamma och låter henne göra jobbet! (restaurangbesök är också ett bra alternativ!)

NÅGRA AV MINA BASVAROR: 

– Protein: Kyckling bröst/lårfilé, fläskfilé, köttfärs10%, tonfisk i vatten (burk), hela ägg, färdigskalade & kokta räkor, lättkvarg, Proteinpulver
– Kolhydrater: Råris/basmatiris, potatis/ sötpotatis, 100% mörkt fullkornsbröd, banan, äpple, havregryn, blandade frysta bär
– Fett: Valnötter/mandlar, kokosolja/olivolja, ägg, avokado
– Grönsaker (frysta): broccoli, haricots vertes, spenat, morötter, blomkål

Detta är mer än tillräckligt många basvaror för att komponera frukost, lunch, middag & mellanmål och tillräckligt med variation för att inte dö utav uttråkning. Sedan är det smart att köpa lite kalorisnåla såser:

– ketchup, sweet chili, barbeque, senap, gräddfil, lättcrème fraiche och hummus. Låt kreativiteten flöda!

TRÅKIGT?!

Personligen tycker jag inte det. Det bästa jag vet är när jag upplever mig själv hälsosam och har en snygg kropp jag kan vara stolt över. Det gör mig skarp i sinnet! Jag föredrar lite större portioner åt gången och äter därmed färre måltider per dag. Jag mår bättre psykiskt av att äta 3-4 ordentliga mål istället för 6 fågelportioner! Jag älskar att äta men tycker inte om när jag blir fickserad på maten. Periodisk fasta är ett verktyg jag använt i många år och tycker mycket om!

VAD DU INTE BEHÖVER GÖRA

– Gå hungrig
– Äta små portioner
– Spendera överdrivet lång tid på matlagning och måltidsplanering
– Bära runt på massa matlådor
– Äta en jättestor frukost (om du inte gillar detta).

VAD DU BEHÖVER GÖRA

– Handla din mat själv
– Laga större portioner som räcker till dagen efter
– Äta dig mätt på dina basvaror
– Ha inte onödig mat hemma som frestar! (du vet vad jag menar! Detta är en banbrytare för att jag ska hålla min kost!)
– Ät mindre mat under dagen och lite mer på kvällen (så är du mätt och minskar risk för småätande!)

JAG HJÄLPER DIG 

0768536207 eller maila mig ditt mål här!  Så svarar jag på hur du snabbt och enklast når det! Se även min sida ”Kostrådgivning”.
Jag kommer hjälpa dig förstå hur enkelt kost verkligen kan vara med rätt kunskap och verktyg. Oavsett om du vill ha hjälp med din aptitkontroll, gå upp/ned i vikt eller endast bli mer hälsosam & hjärnstark hjälper jag dig!

Eftersom du kan, ska du må bra och definitivt se bra ut!

Tills vidare, 
Stark, Glad & Hälsosam,
Hälsningar, 
PT By Philip