Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Hur ser din livsstil ut just nu? Jag uppdaterar er om hur mina träningsupplägg ser ut för mig själv respektive mina kunder beroende på mål och omständigheter. Träning och hälsa är en kreativ process där du lär dig forma dig själv och din tillvaro.

Allmänhälsa

Flera är det där ute som enbart uttrycker att de vill må bättre och leva upp till de parametrar i träning och kost som stödjer en god allmänhälsa. Här är fokus inte på att maximera sina resultat i gymmet och med kosten. Ofta tränar individen 2-3 pass på gymmet i veckan och försöker röra på sig så ofta som möjligt i vardagen. Jag skulle vilja säga att det är här de allra flesta bör ligga.

Toppform

Här blir fokuset på hälsa en större del av ens livsstil och det kan framförallt vara relevant för dig som vill uppnå snabba resultat, av olika skäl. Du tränar 4-5 styrkepass på gymmet i veckan och tillför även högintensiv konditionsträning utanför din vardagsmotion. Det finns mindre utrymme för trevligheter såsom alkohol, sena nätter och snabbmat.

Mitt i mellan

Personligen brukar jag alternera mellan ett simpelt upplägg för allmänhälsa och ett hårdare, mer disciplinerat för toppform. Detta gör jag i perioder beroende på vad min livsstil tillåter. Ibland blir det färre tillfällen på gymmet i veckan på grund av sena nätter på dansgolvet och ibland är det för att jag istället vandrar och tältar i skogen. Desamma gäller kosten. Om jag inte är nöjd med hur jag mår eller märker att min nuvarande livsstil pressar mig ur balans går jag tillbaka till striktare rutiner. Det är hela tiden en balansgång och jag lär mig nya saker om mig själv och hälsa ur ett bredare perspektiv.

Vem är du?

Fundera på hur du skulle vilja lägga upp din hälso-plan. Vad är dina tidigare erfarenheter, vad har du haft för mål tidigare och varför har du de mål du har idag? Sluta aldrig kämpa och sluta aldrig uppmärksamma dig själv och din hälsa. Det är bättre att göra nånting än ingenting alls; det som är surt är när du följer ett upplägg som inte matchar din livsstil och långsiktiga mål. Låt detta vara en kreativ process där du lär dig forma dig själv och dina omständigheter för en så bra livsstil som möjligt. Och sist men inte minst: VÅGA TA HJÄLP!

Kontakta mig
Personlig Träning
Instagram