Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Jag vill uppnå allt på en och samma gång…

Du kanske inte tänkt på det tillräckligt noga men vi försöker ofta eftersträva flera stora mål på en och samma gång utan att ifrågasätta våra resurser och för att inte tala om den tid som krävs för att få allting gjort. Därför är det så viktigt att vi idag med fler distraktioner än få runt omkring oss fokuserar på det mest väsentliga i det vi behöver göra och med det också förstår vad som är praktiskt taget MÖJLIGT VS. OMÖJLIGT.

Vart börjar jag någonstans om jag vill bygga struktur för ett nytt mål?

Alla mål börjar i fantasiernas värld (våra tankar) men för att verkställa våra drömmar behöver vi även se till att de praktiska bitarna går ihop i vårt liv såsom vår; hälsa, ekonomi och fritid. Dessa är resurser som möjliggör och stöttar dina mål. Har du då resurserna som krävs på plats behöver du ställa dig frågan; ÄR DU VILLIG ATT GÖRA DET SOM KRÄVS?

När du svarat mer eller mindre på det första frågorna börjar arbetet…

Du skall nu ta dig till gymmet, utföra träningsprogrammet enligt anvisningarna med tillräcklig ansträngning, handla maten, laga maten, äta maten och lägga dig i tid för återhämtning. Under tiden behöver du ha koll på hur du brukar dina resurser och lever ditt liv innan och utanför gymmet så att du kan fortsätta möjliggöra hållbara resultat på sikt. En extremdiet kan fungera men ska du orka leva med dig själv behöver du EXTREM-BALANS.

Kan två mål parallellt existera med varandra?

Vägen mot det specifika målet om resultat med din kropp och det stora målet som nu är helhetshälsa måste existera parallellt med varandra. Det ena är något som du fysiskt kan ta på medan det andra är något av större metafysiskt (googla) värde du på sikt vill förstärka. Därför är det så viktigt att du har en plan och någon som hjälper dig att hålla dig på banan så du inte vandrar iväg i tankarnas värld… Det största arbetet skall du självklart göra själv men samarbetet inom personlig träning är nyckeln till vår framgång. Vägen är sällan rak, våra liv är inte optimalt utrustade med rätt förutsättningar och i det ligger UTMANINGEN.

Detta är helhetshälsa i ett nötskal.

Svaret är mer eller mindre att du kommer behöva förändra dig själv och utveckla ditt sätt att tänka på för att i 9 av 10 situationer möjliggöra framgång för dina resultat. Vägen mot det ena målet kommer beskriva början på det nästa och är du ihärdig når du kanske bergets topp. Oavsett är personlig utveckling ett måste för att komma långt och vinna stort. Kanske borde detta varit den första punkten? Skämt åsido tackar jag för denna gång och uppmanar dig gladeligen att höra av dig om du vill ha fler liknande inlägg som täcker ämnet HELHETSHÄLSA.

Ta även möjligheten att även träffa mig i person och ställ mig frågor!