Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Har du brist på passion & motivation? Vad är meningen med livet & vardagen? Är du deprimerad, trött, ledsen eller orolig? Vill du också förbättra din hälsa? Många har vi fastnat i gamla vanor och strukturer som blivit svåra att byta ut och någon större förändring kan nästan verka omöjligt ur många perspektiv. Så kunde jag också tidigare uppleva mig själv…

VÄRDEGRUNDEN FÖR EN HÄLSOSAM LIVSSTIL

  • Jag fann vägen tillbaka till mig själv med en hälsosam livsstil och ny värdegrund. Jag lever livsstilen med en passion som om mitt liv hängde på det och jag kämpar för något som jag vet är värt att kämpa för.
  •  Om alla visste hur de kunde påverka sin lycka & olycka med medvetna val som faktiskt gör en fysiologisk & psykologisk skillnad kan jag lova att fler hade upplevt större motivation och förmåga till handlingstagande. Den stora vikten ligger inte bakom varför du tränar, äter bra mat och sover tillräckligt, UTAN ATT DU GÖR DET!
  • På vägen skapar du en djupare och bättre relation till dig själv, din livsstil och omgivning. Med dina erfarenheter ökar din kunskap och förståelsen för fler VARFÖR du ställs inför. Du formar en förmåga att påverka din livskvalitet på ett djupare plan.
  •  Bli en ambassadör för din hälsa och inspirera andra i din närhet! Du är ditt eget varumärke och representerar din egen skönhet och livsstil. Sänd ut ett starkt budskap så världen kommer ihåg dig. Du är unik!

KONTAKT MED MIG

Kommunicera med mig via mail, sociala medier, eller direkt till min telefon 0768536207 för specifik vägledning och råd med ditt ”målsökande”.

Boka träning med mig på Delta Gym vid Odenplan där vi tillsammans ser till att allt blir rätt och går så mycket snabbare!

Tagga dina träningsinlägg på instagram med #PTBYPHILIP och dela dina resultat! Gör detta för att upplysa din omgivning om en starkare, gladare och hälsosammare livsstil. Tillsammans har vi större chans att påverka varandra!

Hälsa är lycka, NU KÖR VI ALLA TILLSAMMANS!

Tills vidare, 
Stark, Glad & Hälsosam,
Hälsningar, 
PT By Philip