Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Det är en ny vecka och vi fortsätter med våran plan för en hälsosam livsstil precis som vanligt. Styrketräning vart annan dag, vardagsmotion och bra kost fram tills julbordet! Jag berättar kort om fitnessfestivalen i helgen och ger dig avslutningsvis några snabba tips & råd för att aktivera din fitnesshjärna! 

I FÖREGÅENDE INLÄGG lanserade jag mitt jul & nyårsprogram (klicka på länken) för alla er som var taggade på att komma igång innan årsskiftet! Jag vill gärna att ni kommunicerar tillbaka till mig och ställer frågor och funderingar som oundvikligen uppstår! Min stora önskan är att alla ska träna och använda sin hälsa som ett redskap för ett bättre liv. Förebygg fetma, diabetes, hjärt-kärlsjukdommar, artros och reumatism redan idag innan din läkare hinner ställa en diagnos!

FITNESSFESTIVALEN ägde rum denna helg på Älvsjömässan 1-3 december! Fredagen spenderas på mässan med vänner, kollegor och många nya ansikten jag fick äran att lära känna. Var väldigt trevligt! Skulle vilja påstå att människorna där och gemenskapen man finner är det mest intressanta och rogivande. Vi alla delar nånstans samma intresse och passion och det gör mässan till en samlingsplats för att träffa nya vänner och finna ny inspiration  Allt annan reklam, gratisprover och erbjudanden är en bonus! Så besökte ni inte Fitnessfestivalen i Älvsjö, tycker jag ni ska göra det nästa gång och även passa på att kanske stöta in i mig! Entrén kostade 190kr och mässan stängde kl 18 på fredag/ lördag & 17 på söndagen. Med tanke på alla gratisprover, goddie-bags, tävlingar och erbjudanden till otroligt bra priser var entrékostnaden väldigt lönsam.

fitnessfestivalen

VAD ÄR NYTT? 
I samband med fitnessfestivalen och all ny inspiration som flödat under helgen vill även jag passa på att ge dig med några tips!

Sötningsmedel gör din kropp svullen och binder vätska. Undvik detta om du vill se extra bra ut! Aspartam ökar även ditt sötsug!
Energidrycker är inte ett substitut för hälsoeffekterna vanligt kaffe ger! Syntetiskt koffein i energidrycker riskerar en negativ effekt på blodsockret och kan öka risken för diabetes. 
– Du har antagligen inte brist på motivation utan disciplin. Att få saker gjort handlar om goda vanor och att följa dom. 
– Behöver du variation i din träning och bränna lite extra fett? Träna hela kroppen 3 gånger i veckan med vila vart annan dag.
– Du får antagligen större utveckling på dina biceps av tunga roddar, chins & pullups än vad bicepscurls ger.
– Dina triceps får troligen mera resultat utav tunga pressar -såsom armhävningar, dips, militärpress och bänkpressar istället för tricepsextensioner. 
– Pröva lägga dig innan kl. 12 i en månad och se vad det gör med din motivation och resultat!

KONTAKTA MIG!
Hör av dig till mig via mail, sociala medier, eller direkt till min telefon 0768536207 för specifik vägledning. Möjligheten finns att boka träning med mig på Delta Gym vid Odenplan där vi tillsammans ser till att allt blir rätt och går så mycket snabbare!

Tagga dina träningsinlägg på instagram med #PTBYPHILIP och dela dina resultat! Det är inte omöjligt att jag utlöser en tävling för bästa resultat och prestation med chans att vinna PT – timmar med mig på delta gym.

Hälsa är lycka, KÖR NU!!!

Tills vidare, 
Stark, Glad & Hälsosam,
Hälsningar, 
PT By Philip