Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

Hej mitt namn är Philip Persson och jag har jobbat som personlig tränare sedan 2012 med starten av min karriär på Sats innan jag år 2017 grundade mitt företag ”PT by Philip”. Jag ser mig själv som en allsidig tränare som kan hjälpa de allra flesta och har även erfarenhet inom rehab och skadeförebyggande träning.

Hur går min personliga coachning till?

Utifrån din målsättning formar vi en plan. Vissa vill bli väldigt starka, andra muskulösa, trimma kroppsfettet eller helt enkelt ha stöd och motivation för att regelbundet hålla igång. Träningsformerna är många och vi kombinerar både fria vikter, kroppsvikt och maskiner. Oftast krävs lite av varje och med det sagt skall träningen vara allsidig. Den som vill bli muskulös behöver även öka sin styrka liksom den som vill bränna fett behöver också lyfta vikter.

Konstandsfri konsultation

Vi börjar med en konsultation på Delta gym, Hälsingegatan 5 och går sedan ned i gymmet och sätter kroppen på prov. Eftersom korrigerar vi träningen och uppdaterar programmet för att garantera både resultat och motivation. Jag debiterar 650kr/tillfälle och rekommenderar träning tillsammans 3-4 gånger per vecka första perioden innan man trappar ned och tar mer eget ansvar. Detta har av erfarenhet visat sig ge de bästa resultaten och minimerar risk för skada som kan uppkomma vid egen träning i för tidigt skede. Självklart är valet ditt!

Väl investerad tid

Hälsa kräver tid, då du dels behöver investera tid i gymmet, köket och promenadspåret men det är oftast tid du får tillbaka med en gradvis växande ork och energi att leva mera aktivt. Tänk även på att du undviker fler sjukdagar med en bättre hälsa. Ser fram emot att även detta år hjälpa så många som möjligt till en hälsosammare och gladare livsstil! Maila mig gärna på min e-post så bokar vi en tid och sätter igång!

Kontakta mig

Instagram

Facebook