Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /var/www/ptbyphilip.se/public_html/wp-content/plugins/fonts-add/public/wsgf-load-style.php on line 27
Stark, Glad och Frisk 076-853 62 07 info@ptbyphilip.se

10x med personlig tränare på Delta Gym vid Odenplan

Du kan komma väldigt långt på att träna hård och effektiv styrketräning tre gånger i veckan om du är villig att göra det som krävs. Den här killen har kört totalt 10x PT pass och har uppnått fantastiska resultat på åtta veckors tid. Han har tränat 2 PT-pass i veckan med mig och ett på egen hand. Detta är en lagom dosering när du vill komma igång men ger dig även ett element av eget ansvar. Kosten lagar du såklart även på egen hand! Förutom de resultat vi åstadkommit på utsidan mår han minst lika bra om inte ännu bättre inifrån. Både han och jag är högt förväntansfulla över de utmaningar vi ska lyckas med härnäst!

Här är våra råd till dig som vill påbörja samma resa:

1. Kom igång genom att göra en investering i ett gymkort som binder dig till ditt beslut. Alla förändring kräver en viss beslutsamhet, uthållighet och disciplin innan anpassning börjar ske. Är du medveten om att du är en person med stor tvekan som lätt drabbas av negativa tankar kan det vara klokt för dig i synnerhet att ta hjälp av en personlig tränare som håller dig på spåret.

2. Bestäm dig för att du vill detta och tänker gå hela vägen oavsett om det stänker lite blod, svett och tårar, för det kan det vara värt! Tillåt dig själv inte att ge upp utan anpassa planen utefter dagsform och levnadssituation. Att alltid ta ett steg framåt i rätt riktning är en bra levnadsregel. Formningen av en hälsosam livsstil kräver arbete på olika plan och bråttom ska vi inte ha. Små regelbundna förändringar med ökning av intensitet och mängd av arbete vi gör är vad som skapar ett hållbart resultat.

3. Hängivenhet till din träning skapas alltså med rätt mental inställning. En vinnare fortsätter alltid framåt på ett eller annat sätt och mycket ska till för att göra ett avbrott. Ha en plan och håll dig till den. Detta är en lika stor mental resa som det är en fysisk – Ta detta på allvar. Du håller på att integrera ett verktyg i ditt liv som kommer förbättra din levnadskvalité. Ditt framtida jag kommer tacka dig för denna investering. Var den starkare versionen av dig själv du föreställer dig att vara i framtiden och gör denna resa helhjärtat och med ett målmedvetet syfte. Detta kan vara gången din dröm blir till verklighet. Vad väntar du på?

Mitt namn är Philip Persson och jag arbetar som personlig tränare, kostrådgivare och mental coach på Delta Gym i Stockholm. Jag erbjuder även min tjänst online men rekommenderar dig starkt att träffa mig i person då träningen får som bäst effekt. Här kan du läsa om min filosofi och även mina priser för träning.

personlig tränare